PC-School PC-School
4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17. info@pcschool.hu 20/337-1927

2020-ban pedagógus továbbképzésen résztvevők elégedettség mérésének összesítése:

Képzés megnevezése: Infokommunikációs Technológia (IKT) pedagógusoknak -felkészítés ECDL vizsgára, távoktató program

Alapítási eng.sz.: 9/6/2018

OH eng.sz.: D/4122/2018

Formája, óraszáma: távoktatás, 30 óra

 

image001

image002

image003

image004

image005

image006

image007

image008

image009

10)   Válaszaival segítette a továbbképzés minőségének fejlesztését. Megköszönjük, ha néhány szóban szövegesen is értékeli képzésünket!

·         Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon sokat segített a kissé megkopott ismereteim felfrissítésében, illetve kiegészítésében! A távoktatás nagyon jónak bizonyult számomra, saját időbeosztásban dolgozhattam. Köszönöm a konzulens segítségét, akihez problémám esetén bátran fordulhattam!

·         Az ismeretanyag pontosan volt megfogalmazva, mégis egyszerűen. Mindenki számára érthető volt. A feladatok változatosak, mindenre kiterjedőek voltak. Tetszett, hogy mindenki a saját ütemében haladhatott.

·         Az ismeretek nagyon hasznosak voltak, a jövőben jól lehet alkalmazni a tanítási órákon.

·         Összeszedett, a digitális oktatás során nélkülözhetetlen információkat kaptunk. Az alkalmazások leírása jól követhető volt. A visszajelzés építő jellegű, pozitív hangételű volt.

·         A továbbképzéssel teljesen elégedett vagyok, segíti későbbi munkámat is. Gyakorló pedagógusként ezeket a megismert digitális módszereket eddig is alkalmaztam. Mégis jó volt feleleveníteni, rendszerezni, bővíteni tudásomat. Kiváló és alapos volt a munkánk ellenőrzésének értékelése. Hiányoltam az online csatornák lehetőségeit. Összességében maximálisan elégedett vagyok, köszönöm a lehetőséget.

·         A személyes jelenlét és a magyarázat hiányzott. Ez persze a körülményeknek, és nem a szervezőknek "köszönhető".

·         Köszönöm a segítséget!

·         Rengeteg hasznos információhoz jutottam. A munkám során többször fogom tudni alkalmazni, ezzel még szinesebbé téve az óráimat.

·         A mindennapi munkágan hasznosítható ismereteket kaptam.

·         A legtöbb feladatnál már ismertem az alkalmazást, mások által elkészített feladatokat használtam a tanítási órákon. Külön öröm volt számomra, hogy most végre magam is létrehozhattam az általam elképzelt feladatot. Praktikus volt, hogy saját ütemben haladhattam a képzés során. Köszönöm a lehetőséget!

·         Számomra ez a tanulási forma (e-Learning) a legmegfelelőbb, a rugalmas időbeosztás miatt. A bemutatott alkalmazások egy részét már ismertem, de sok új, a tanítás során jól alkalmazható ismeretre tettem szert. A feladatok teljesíthetőek voltak. Köszönöm az építő jellegű visszajelzéseket!

·         A képzést szakmailag felkészült és emberileg figyelmes konzulens vezette. A követelmények teljesíthetőek voltak. A tanfolyam segítségével saját kompetenciáimat tovább fejleszthettem.

·         Nagyon hasznos, a jövőben is szívesen vennék részt hasonló képzésen.

·         Nagyon szervezett képzés volt. Sok új programról tanultam, amit a jövőben is használhatok.

·         Az új információk és az előírt követelmények mennyiségét figyelembe véve, akár 60 órás képzésnek is beillett volna.

·         Köszönöm a képzést, sok új ötletet kaptam. Az oktató szakértelme, segítőkészsége maximális.

·         Nagyon sok hasznos ismeretet szereztem a kurzuson.Mindezt remekül beépíthetem mindennapi munkámba.Köszönöm szépen a Kuknyó Zoltán munkáját,személyében kiváló szakembert, tanárt, segítőt, konzulenst ismertem meg.

·         Köszönöm a részvételt. Hozzájárult digitális kompetenciám fejlődéséhez. Új feladatkészítő programok használatát tanultam meg, melyek segítenek a tanórákra való színvonalas felkészülésben.

·         Köszönöm a lehetőséget!

·         A napi munkámba is sokat segített, de ha ismét online tanításra lesz szükség, biztosan nagy hasznát fogom venni a megszerzett ismereteknek.

·         Köszönjük a képzést, roppant hasznos volt!

·         Az 50+ korosztályok belül intenzíven kéne terjeszteni ezt a képzést!

·         A feladatok teljesítése jóval több, mint 30 órát vett igénybe.

 

Nyíregyháza, 2020. 11. 10.                                                                                                             

Kuknyó Zoltán